Michael Cerrone (1989) is architect en professioneel fotograaf op het gebied van architectuur en interieur. De laatste jaren is hij ingehuurd door verschillende architecten- en ontwerpbureaus om hun projecten te fotograferen. De onderwerpen lopen uiteen van kleine koffie barretjes tot grootschalige gebouwen ontwerpen door (e.g.) Rem Koolhaas, Peter Zumthor of Louis Kahn. Alle foto shoots, in opdracht van architecten en ontwerpers zoals Concrete Architecten en & Prast & Hooft, worden uitgevoerd met veel enthousiasme en uiterste precisie. Geen detail blijft ongemerkt en er vindt altijd een heldere communicatie plaats met de klant over het project en de vereisten voorafgaande aan de shoot. 

 

Als architect en interieur ontwerper zijnde (zijn eigen bureau genaamd HOP Architecten), heeft Michael een getraind oog voor ruimtelijkheid en weet hij precies hoeveel tijd en energie het kost om een gebouw of een interieur te ontwerpen en te realiseren. Hij begrijpt het belang van bepaalde details en de materialisatie en weet hoe hij van tevoren een plattegrond en andere ontwerptekeningen moet lezen om het beste uit de shoot te halen.

 

Deels opgeleid door de beroemde Nederlandse fotograaf Vincent Mentzel hemzelf, heeft Michael een enorme interesse in fotografie ontwikkeld welke is ontstaan vanaf zijn vroege kinderjaren. Zijn foto’s hebben inmiddels erkenning ontvangen door exposities en publicaties in fysieke / online architectuur magazines zoals Architectuur NL en ’s werelds grootste design platform genaamd DEZEEN.

 

Bent u op zoek naar wat meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen via telefoon of email.

 

Laten we dan nu uw project vereeuwigen.